Eden Hazardia viedään kovaa vauhtia Real Madridiin, mutta Chelsea aikoo tehdä kaikkensa estääkseen siirron toteutumisen.

Hazardin nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2020, eikä hän ole ollut halukas allekirjoittamaan jatkoa. Hazard on useampaan otteeseen flirttaillut julkisesti Real Madridin suuntaan.

Realissa elätellään toiveita siitä, että Hazard seuraa Thibaut Courtois’n esimerkkiä ja vaihtaa sinisen paidan valkoiseen. Lehtitietojen mukaan Real aikoo iskeä apajille ensi kesänä, jolloin Hazardin sopimuksesta lähtee käyntiin viimeinen vuosi. Tuolloin Chelsea olisi neuvotteluissa altavastaaja, sillä sen olisi käytännössä pakko myydä.

Chelsea ei kuitenkaan aio vielä luovuttaa. Belgialaislehti HLN kertoo, että Chelsea yrittää saada Hazardin neuvottelupöytään mahdollisimman pian. Mitään konkreettista sopimustarjousta ei ole tällä hetkellä pöydällä, mutta lontoolaisseura haluaisi tehdä Hazardista Chelsean selvästi parhaiten palkatun pelaajan.

Tällä hetkellä Hazard tienaa arviolta noin 230 000 euroa viikossa. Lehtitietojen mukaan Chelsea suunnittelisi nostavansa viikkopalkan noin 360 000 euroon.

Hazardilla on nyt ison pohdinnan paikka. Jos hän hyväksyy Chelsean tarjouksen, tulot kasvavat merkittävästi. Samalla ovi Real Madridiin menisi kuitenkin kiinni – todennäköisesti lopullisesti.