Real Madridin laitapuolustajan Achraf Hakimin agentti Alejandro Camano on kiistänyt huhut, joiden mukaan hän olisi neuvotellut Bayern Münchenin kanssa mahdollisesta siirrosta.

Marokon maajoukkuepakki Hakimi, 21, on pelannut kesästä 2018 lähtien lainalla Bayernin kilpailijassa Borussia Dortmundissa, jossa hän on noussut pelipaikkansa etevimpien edustajien joukkoon. Hakimin on määrä palata tänä kesänä lainasopimuksensa päättyessä Madridiin, mutta Dortmund on tehnyt selväksi, että se haluaisi pitää hänet vielä ensi kaudella.

Hakimi on yhdistetty huhuissa myös muihin suurseuroihin, kuten Bayerniin, mutta Camano kiisti Goalin ja SPOX:n haastattelussa väitteet, joiden mukaan keskustelu müncheniläisten kanssa olisi jo avattu.

[readmore from=Hakimi-Achraf]

– Euroopan huippuseuroista on osoitettu kiinnostusta, mutta en tiedä, mistä nämä Bayern-huhut ovat tulleet.

– Kukaan Bayernista tai Real Madridista ei ole puhunut minulle Achrafin mahdollisesta siirrosta Bayerniin.

– Achrafin tulevaisuus ei huoleta meitä lainkaan. Hänellä on mahtava suhde Real Madridiin, eikä tällä hetkellä ole tarvetta millekään keskusteluille, koska Achrafilla on sopimus Real Madridin kanssa vuoteen 2022 asti.

Hakimi on useaan otteeseen kertonut, että hänen unelmansa on päästä pelaamaan Real Madridissa, mutta espanjalaismediassa on pohdittu, luottaako päävalmentaja Zinédine Zidane vielä nuoreen marokkolaiseen. Ennen lainapestiään Hakimi oli esiintynyt Madridin edustusjoukkueessa 17 kertaa.

– Zidanen kanssa ei ole mitään ongelmaa. Achraf tulee toimeen kaikkien kanssa Real Madridissa. Zidane on tuntenut hänet siitä asti, kun hän oli lapsi. Hän pitää hänestä ihmisenä ja pelaajana, sanoi Camano.