Achraf Hakimin tulevaisuus on puhuttanut jo pitkään.

21-vuotias laitapuolustaja on pelannut puolentoista vuoden ajan lainalla Dortmundissa Real Madridista. Achraf on noussut Dortmundissa yhdeksi Euroopan halutuimmista laitapuolustajista.

Marokkolaispuolustaja on pelannut tällä kaudella Dortmundin paidassa 37 ottelua, joissa on syntynyt komeat seitsemän maalia ja kymmenen maalisyöttöä.

Achrafin lainasopimus Dortmundin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. AS:n mukaan Dortmund haluaisi pitää puolustajan itsellään myös tulevaisuudessa – joko lainan tai pysyvän siirron merkeissä.

Real Madrid haluaisi alustavasti Achrafin takaisin seuraan, mutta Real Madrid saattaa joutua myymään puolustajansa saadakseen talouttaan parempaan kuntoon. Achrafin lisäksi Real Madrid on lainannut myös Sergio Reguilónin Sevillaan ja AS väläyttää vaihtoehtona, että seura pitäisi Reguilónin itsellään taloudellisista syistä ja päätyisi myymään Achrafin.

Achraf on todennut julkisuudessa palaavansa Real Madridiin, jos seura niin haluaa, mutta puolustaja on pitänyt tulevaisuutensa tärkeimpänä asiana vakituista peliaikaa, jota Real Madridissa ei ole välttämättä tarjolla.