Real Madridin entinen huippupelaaja Guti oli yhdistettynä kasvattiseuransa uudeksi päävalmentajaksi aiemmin tällä kaudella.

Julen Lopeteguin ja Santiago Solarin saatua madridilaisseurasta potkut, Real Madrid Castillan entinen valmentaja Guti olisi voinut mielestään saada tilaisuuden seuran peräsimessä.

Espanjan entinen keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan saanut työtarjousta Florentino Peréziltä koska hän oli siirtynyt viime kesänä turkkilaisen Besiktasin valmennusjoukkoihin.

– On selvää, että minulla olisi ollut parempi mahdollisuus [päästä Real Madridin päävalmentajaksi] jos olisin pysynyt siellä, mutta en aio katsoa taaksepäin. Se on turhaa, Guti kertoi Marcalle.

– Nyt, olen tyytyväinen päätökseeni tulla tänne. On ollut erittäin hyvä tietää millaista on olla valmentaja ammattilaisjoukkueessa ja jatkaa kasvuani.

– Toistaiseksi, olen iloinen niihin askeliin jotka olen ottanut. Tiedän että minun täytyy saavuttaa paljon päästäkseni Real Madridin peräsimeen, mutta se vaati myös paljon päästäkseni sinne pelaajana. En ole peloissani ottaa haastetta vastaan.

Guti kertoi olleensa myös yllättynyt Real Madridin päätöksestä tuoda Zinédine Zidane takaisin joukkueeseen.

– Se yllätti minut, mutta on selvää että Zidane on tehnyt upeita suorituksia Real Madridissa ja joukkue oli herkässä tilanteessa, Guti jatkoi.

– Ystävyyssuhde Florentinon ja Zidanen välillä auttoi myös. Jos hän suoriutuu hyvin, me kaikki madridistat tulemme olemaan iloisia hänen paluustaan.