Yllätetäänkö Barcelona Copan finaalissa? – vastustajan avainpelaaja: ”On heilläkin heikkouksia”

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Valencia iskevät yhteen lauantai-iltana Villamarínilla Copan finaalissa.

Barcelona on luonnollisesti suosikki, mutta Valencia on yllätysvalmis joukkue. Sen tiedostaa myös Valencian seurahistorian kallein pelaaja Gonçalo Guedes.

40 miljoonalla eurolla Mestallalle elokuussa saapunut portugalilaistaituri myöntää joukkueen olevan väsynyt Copan finaalin alla.

– Olemme pelanneet tällä kaudella 60 ottelua. Fakta on se, että koko joukkue on väsynyt. Olemme pelanneet paljon otteluita. Joskus pää määrää sinua pysähtymään, kun olet pelannut liikaa. Joukkue on silti hyvin motivoitunut ja olemme harjoitelleet hyvin. Olemme valmistautuneita antaaksemme kaikkemme finaalissa, Guedes totesi Marcalle.

Barcelona kärsi hiljattain 4-0 -murskatappion Liverpoolille, eikä siten selvinnyt Mestarien liigan finaaliin. Guedesin mielestä se ei vaikuta Copan finaalissa.

– Tuskin se vaikuttaa. Barcelona on yksi maailman parhaista joukkueista. Heillä on hyvin laadukkaita pelaajia ja huippuvalmentaja. He haluavat ehdottomasti voittaa lauantaina, vaikka he ovatkin voittaneet vuosien saatossa vaikka ja mitä. Yksi pokaali lisää on aina kotiinpäin, Guedes uskoo.

Valencia ei hävinnyt La Ligassa tällä kaudella Barcelonalle.

– Kaikki ottelut ovat erilaisia. Etenkin finaali. Tutkimme tarkasti Barcelonan heikkouksia. Ei heillä niitä paljoa ole, mutta on heilläkin muutamia heikkouksia. Meidän on hyödynnettävä ne. Samalla meidän on jäädytettävä heidän vahvuudet. Yritämme pelata omalla tavallamme, pitää hauskaa ja käyttää saamamme mahdollisuus hyväksi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää