Barcelonan kausi La Ligassa starttaa käyntiin sunnuntaina, kun se kohtaa kotikentällään Real Sociedadin. Koko kesän melkoisessa myllerryksessä ollut seura sai myös hyviä uutisia ottelun alla, kun se sai rekisteröityä muun muassa Memphis Depayn virallisesti joukkueeseen. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Blaugranalla on edessään aika ilman Lionel Messiä. Päävalmentaja Ronald Koeman haluaa kuitenkin katsoa tulevaisuuteen, eikä velloa enää menneessä ajassa.

– Se sattuu jokaiseen Barcelonaan kannattajaan [viitaten Messin lähtöön]. Mutta emme voi kuitenkaan elää menneessä. Olen innoissani. Toivottavasti myös kannattajamme ovat innoissaan. Meidän tulee katsoa tulevaan eikä menneeseen, Koeman totesi lehdistötilaisuudessa ennen sarja-avausta.

Yksi pelaajista, joiden odotetaan Messin lähdettyä nostavan tasoaan, on Antoine Griezmann. Koeman hehkutti suojattiaan ennen sarja-avausta.

– Rakastan tehdä töitä hänen kanssaan. Hän on joukkuepelaaja ja tekee aina töitä pallottomana. Hän on iloinen ja antaa rohkaisua. Hänen tulee ottaa vielä yksi askel ylöspäin ja oltava kliinisempi. Hän tulee olemaan vieläkin tärkeämpi nyt, kun olemme ilman Messiä, Koeman jatkoi.

Lähde: Marca