Atlético ja Barcelona neuvottelevat parhaillaan Saúlin ja Antoine Griezmannin välisestä vaihtokaupasta.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona on vaatinut Atléticolta vaihtokaupassa noin 15 miljoonaa euroa rahaa tai Saúlin lisäksi jonkun toisen pelaajan.

Atlético ei näillä näkymin suostu Barcelonan vaatimuksiin. Lehden mukaan Atlético tiedostaa, ettei sillä ole minkäänlaista hätää tai pakollista tarvetta tehdä Griezmannin ja Saúlin välistä vaihtokauppaa.

Atlético tekee mielellään vaihtokaupan, mutta tietää, että Barcelonan on joka tapauksessa päästävä eroon Griezmannista voidakseen rekisteröidä Leo Messin sopimuksen. Griezmann sen sijaan haluaa siirtyä ainoastaan Atléticoon, joten Barcelonalla ei ole juurikaan neuvotteluvaraa.

Katalonialaismedian mukaan Barcelona haluaisi Saúlin lisäksi kenties Mario Hermoson tai Renan Lodin, mutta Atlético ei aio antaa heistä kumpaakaan Barcelonalle.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona ei välttämättä haluaisi Saúlia, vaan ennemminkin João Félixin, mutta Atlético ei luovu portugalilaisnuorukaisesta tänä kesänä.

Atlético uskoo Barcelonan luopuvan ennen pitkää vaatimuksistaan, jotta vaihtokauppa saadaan maaliin. Viime syksynä Barcelona laittoi Luis Suárez -kaupan hetkeksi jäihin samoista syistä, mutta muutamaa päivää myöhemmin siirto saatiin maaliin.

Griezmann on parhaillaan Ibizalla odottamassa soittoa, jolloin hän matkustaa Madridiin allekirjoittamaan sopimuksensa Atléticon kanssa.