Ranska pelasi toisen alkulohko-ottelunsa EM-kisoissa Unkaria vastaan. Ottelu päättyi katkeraan 1–1-tasapeliin, ja Antoine Griezmann, 30, teki joukkueensa ainoan maalin.

Unkari pelasi noin 20 minuuttia jopa johtoasemassa mutta reilun tunnin jälkeen Kylian Mbappé, 22, pääsi kuljettamaan pallon boksiin ja syöttämään pelivälineen kohti keskustaa. Unkarin Willi Orbán, 28, katkaisi syötön, mutta hän ohjasi pallon suoraan Griezmannille, joka painoi pallon varmasti sisään.

Maali oli Griezmannille yhteensä jo seitsemäs EM-kisoissa, kun hän teki viisi vuotta sitten kuusi maalia. EM-kisahistoriassa hänen edellään ovat enää Michel Platini (9) ja Cristiano Ronaldo (11), 36, joka on viimeistellyt turnauksessa kaksi maalia. Englantilainen Alan Shearer takoi myös urallaan seitsemän maalia EM-kisoissa.

Griezmann antoi joidenkin arvioiden mukaan ottelussa myös kolme avainsyöttöä. Hän on nyt tehnyt 11 arvokisamaalia vuoden 2014 MM-kilpailujen jälkeen. Kukaan muu ei ole onnistunut yhtä monta kertaa maalinteossa samassa ajassa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

OptaJoe

@OptaJoe
7 - Antoine Griezmann’s equaliser for France was his seventh goal at the European Championships; only Cristiano Ronaldo (11) and Michel Platini (9) have scored more in the competition’s history. Leveller. #EURO2020 #HUN #FRA #HUNFRA

Muokattu 19.6. klo 18.55: Lisätty maininta Alan Shearerista.