29-vuotiaan ranskalaishyökkääjän Antoine Griezmannin alkukausi on jättänyt paljon toivomisen varaa. Griezmann on pelannut Ronald Koemanin Barcelonassa kymmenen ottelua, joista yhdeksän avauskokoonpanossa, mutta tilastoihin hän on saanut vain kaksi maalia ja yhden maalisyötön.

Barcelonan kesällä 2019 jättimäisellä 120 miljoonan euron siirtosummalla hankkima Griezmann ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan katalonialaisseurassa todella johtavaksi pelaajaksi, ja niinpä miestä koskevat siirtohuhut ovat alkaneet kiihtyä. Joissain niistä Griezmannia viedään takaisin vanhaan seuraansa Atlético Madridiin.

Cadena SER:in Carrusel Deportivo -ohjelmassa paljastettiin viikonloppuna, että Atlético olikin jo viime kesän ja alkusyksyn siirtoikkunassa vakavasti tavoittelemassa entistä hyökkääjäänsä takaisin. Ohjelman mukaan Atlético ehdotti Barcelonalle isoa vaihtokauppaa, jonka Barcelonan sittemmin jo eronut puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu torppasi julistettuaan, ettei Griezmann ole kaupan.

[readmore from=Griezmann-Antoine]

Atlético Madridin kerrotaan tarjonneen Barcelonalle vaihdossa Griezmannista kolmea omaa pelaajaansa: toppari Mario Hermosoa, laitahyökkääjä Thomas Lemaria ja kärkimies Álvaro Morataa. Morata lainattiin sittemmin Juventukseen, mutta muut kaksi pelaavat edelleen Atléticossa. Etenkin keskuspuolustaja Hermoson hankinta olisi voinut tehdä Barcelonalle hyvää joukkueen kapean toppariosaston tuntien.

Griezmann ei ole korkeista odotuksista huolimatta noussut Barcelonassa luottopelaajaksi, mutta Atléticon valmentaja Diego Simeone arvostaa miestä edelleen paljon. Miesten läheisten välien uskotaankin olevan yksi tärkeimmistä syistä siihen, että Atlético havitteli miestä takaisin.

Lähde: Sport