Barcelonan päävalmentaja Quique Setién on perustellut päätöstään jättää Antoine Griezmann pois joukkueen avauskokoonpanosta perjantain Sevilla-ottelussa.

Ranskan maajoukkuehyökkääjän ruuti on ollut märkää La Ligan käynnistyttyä uudelleen 11. kesäkuuta. Griezmann aloitti Barcelonan hyökkäyksessä sekä Real Mallorcaa että Leganesia vastaan, mutta tehot ovat jääneet nollille.

Setién päätti täten jättää hänet aluksi penkille Julen Lopeteguin joukkuetta vastaan, heittäen tanskalaiskärki Martin Braithwaiten avaukseen.

LUE MYÖS: Barcelona jäi ilman maaleja Sevillassa – Quique Setién pettynyt tulokseen: ”Mestaruus ei ole enää käsissämme”

– Päätin aloittaa Griezmannin penkiltä, koska me halusimme Braithwaiten nopeutta vastahyökkäyksiin, Setién kertoi El Chiringuiton haastattelussa pelin jälkeen.

Ansu Fati oli myös vaihtoehto, mutta minun on tehtävä päätöksiä ennen ja jälkeen pelin. Näin tässä nyt kävi tällä kertaa.

Griezmann pääsi kentälle 13 minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä, mutta ei onnistunut auttamaan Barcelonaa voittoon. Tiukka vääntö Estadio Ramon Sanchez Pizjuanilla päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.