Antoine Griezmannin debyyttikausi FC Barcelonassa herättää paljon mielipiteitä. Katalonialaismedia Sport kertoo, että useiden lähteiden mukaan entinen Atlético Madrid -tähti ei ole onnellinen Camp Noulla. Pukuhuoneeseen hän ei ole sopeutunut kovin hyvin ja myös kentällä on ollut ongelmia.

Toki 14 maalia 37 otteluun on kohtalainen saldo, mutta kaikki tietävät, että Griezmannista on parempaankin. On myös selvää, että ongelmana eivät ole olleet pelkästään tehot vaan myös hänen osallistumisensa joukkueen pelaamiseen isommassa kuvassa.

Tuorein vinkki pelaajan onnettomuudesta tuli Eric Olhatsilta. Hän ei ehkä ole jalkapallomaailman tunnetuimpia nimiä, mutta tähän tapaukseen yksi parhaista mahdollisista kommentoijista. Olhats löysi Griezmannin nuorena Ranskasta ja hankki hänet 14-vuotiaana Real Sociedadin akatemiaan. He ovat siis tunteneet toisensa vuodesta 2005 alkaen.

– Minuun sattuu, koska tiedän, mihin hän [Griezmann] pystyy. Hän voisi tehdä paljon enemmän, mutta hän ei sano asiasta mitään. Hän suosii hiljaista työskentelyä, Olhats sanoi.

– Voitte nähdä selvästi, että hänellä on ongelmia ja että hän ei ole onnellinen.

– Mielestäni hän ansaitsisi enemmän huomioita asenteellaan ja taidoillaan.

– Hän on kuitenkin vasta 28-vuotias ja huippupelaaja. Ajan kanssa hän tulee palaamaan huipputasolle.