Barcelonaan kesällä siirtynyt Antoine Griezmann vastasi joukkueensa ainoasta maalista, kun Barca haki tiistaina 1-1 -tasapelin Napolista Mestarien liigan neljännesvälierissä. Ottelun jälkeen Griezmann puhui RMC Sportille siitä, kuinka vaikealta yhteispeli Lionel Messin kanssa välillä tuntuu ja miksi.

– Se on hankalaa. Messi on oikealla laidalla, ja minä enemmän vasemmalla. On melkoisen vaikeaa, että hän näkisi minut, Griezmann totesi.

– Silloin, kun pelaamme keskellä, yritämme kuitenkin pelata seinäsyöttöjä ja minä yritän jakaa palloa pystyyn, koska se on työtäni Barcassa.

Ranskalaishyökkääjä oli vakuuttunut siitä, että Barcelona lunastaa lippunsa puolivälieriin kotoisalla Camp Noulla maaliskuussa.

– Toisesta osaottelusta tulee täysin erilainen, koska Camp Noun kenttä on isompi ja tilaa on enemmän, Griezmann perustelee.

[readmore from=Barcelona]

– (Päävalmentaja Quique) Setiénin kanssa pelaamme eri tavalla taktisesti. Pyrimme parantamaan joka pelissä ja uskon, että olemme oikealla tiellä.

– Minä yritän sopeutua joukkueeseen. Kun tulin tänne, tiesin, että sopeutuminen ottaisi aikaa. Työskentelen eri tavalla, mutta minulle on tärkeää, että voin auttaa pelikavereitani.

Lähde: Sport