Antoine Griezmann ja Barcelona pääsivät sopuun 14 miljoonan euron allekirjoitusbonuksesta jo maaliskuussa, jolloin ranskalaishyökkääjä oli vielä Atlético Madridin sopimuspelaaja, kertoo El Mundo.

Atléti on tehnyt valituksen Barcelonasta sillä perusteella, että Barcelona neuvotteli Griezmannin kanssa ilman Atlétin lupaa. Madridilaisseura on myös vaatinut Griezmannista 200 miljoonan euron siirtokorvausta. Barcelona hankki Griezmannin vasta, kun hänen ulosostohintansa putosi 200 miljoonasta 120 miljoonaan euroon, mutta Atlétin mukaan Barcelona ja Griezmann sopivat kaupasta jo ennen ulosostoklausuulin putoamista.

El Mundo sanoo, että sillä on hallussaan useita Griezmannin asianajajan ja tärkeiden toimihenkilöiden välisiä sähköposteja, joissa keskustellaan siirron viimeisistä yksityiskohdista sekä Griezmannin allekirjoitusbonuksesta.

El Mundon mukaan Griezmann, hänen siskonsa ja agenttinsa, Maud, hänen isänsä, ranskalainen neuvottelija ja Griezmannin asianajaja, Sevan Karian, hyötyivät kaikki Griezmannin diilistä. Karianin lähettämässä sähköpostissa kerrottiin heidän osuutensa allekirjoitusbonuksesta.

Kilpailukomitea nimesi tuomari Juantxo Landaberean tarkastelemaan syytöksiä, joiden mukaan Griezmann pääsi Barcelonan kanssa siirrosta sopuun jo silloin, kun hänen ulosostohintansa oli vielä 200 miljoonaa euroa. Elokuun lopussa Landaberea ehdotti rangaistukseksi Barcelonan kotistadionin Camp Noun sulkemista yhden ottelun ajaksi sekä 300 euron sakkoa.

Kilpailukomitea ei ole vielä tehnyt päätöstä rangaistuksesta, eikä sen tuomiota odoteta tulevan vielä hetkeen.

Lähteet: AS, Diario Sport, Marca