Barcelonan tuore hankinta Antoine Griezmann on ylistänyt uuden seuransa toimintaa siirtomarkkinoilla, verraten sitä ”huijauskoodien käyttämiseen videopeleissä”.

Griezmann siirtyi Barcelonaan reilu viikko sitten, kun katalonialaisseura hankki ranskalaishyökkääjän Atlético Madridista 120 miljoonan euron siirtosummalla.

Griezmann on innoissaan uusien joukkuetovereidensa kanssa pelaamisesta ja sanoo, että seuran kannattajien viihdyttäminen on hänen suurin motivaattorinsa Barcelonassa.

– Barcelona rakentaa joukkuettaan kuin se käyttäisi huijauskoodia videopelissä, Griezmann kertoi Marcalle.

– Meillä on hyvä joukkue, erinomaisia pelaajia ja se on valmentajan päätös kuka pelaa. Olemme valmiita nauttimaan pelaamisesta ja viihdyttämään faneja joka kerta.

Griezmann odottaa erityisesti Lionel Messin kanssa pelaamista ja häneltä uusien asioiden oppimista.

– Kyllä, se tulee olemaan mahtavaa [pelata hänen rinnallaan]. Olen innoissani nähdäkseni millainen hän on päivittäin, millainen hän on harjoituksissa.

– Haluan nähdä hänet tekemässä jotain hienoa harjoituksissa, jota voin koittaa sitten itse tai tehdä omalla tavallani. Ja haluan tutustua häneen paremmin sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Griezmann on myös valmistautunut rankkaan vastaanottoon, kun hän kohtaa entisen seuransa La Ligassa.

– Tiedän että siellä tulee olemaan paljon vihellyksiä [kun palaan Wanda Metropolitanolle]. Se on osa jalkapalloa. He todella rakastivat minua ja kun joku lähtee, se voi tehdä kipeää.