Lähde: Antoine Griezmannin palkka putoaisi Barcelonassa neljänneksellä – kilpakosijat tarjoavat parempaa liksaa

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmann on jälleen kerran nimi, joka tullaan näkemään usein lehtien otsikoissa. Ranskalaishyökkääjä ilmoitti tiistai-iltana, että hän jättää Atlético Madridin viiden seurassa viettämänsä kauden jälkeen.

Seuraavaksi odotellaan tietysti mielenkiinnolla, mihin maailmanmestari siirtyy. Odotuksesta saattaa tulla myös verrattain pitkä, sillä virallisesti Griezmannin siirto vietäneen maaliin vasta kesäkuun vaihduttua heinäkuuksi. Miehen sopimuksen ulosostohinta kun putoaa 1.7. 200 miljoonasta eurosta 120 miljoonaan.

Griezmannin todennäköisimpänä osoitteena pidetään Barcelonaa – samaa seuraa, johon miestä huhuttiin myös keväällä 2018. Ulosostoklausuuli ei tiettävästi ole Barcelonalle ongelma.

Ranskalaisen L’Équipen mukaan Barcelona tarjoaa Griezmanille viisivuotista sopimusta. Pelaaja joutuisi kuitenkin samalla ottamaan noin 25 prosentin palkanalennuksen. Atléticossa Griezmann on ansainnut tällä kaudella 23 miljoonan euron nettovuosipalkkaa, kun Barcelona tarjoaa ”vain” 17 miljoonaa puhtaana käteen. Palkkatarjous perustuu vuodentakaisiin neuvotteluihin, mutta tuolloin Griezmann valitsi vielä jatkosopimuksen Atléticossa.

L’Équipen mukaan Barcelonan ja Griezmannin väliset neuvottelut etenivät merkittävästi jo lähes kaksi kuukautta sitten, Atléticon pudottua Juventukselle Mestarien liigan neljännesvälierissä. Sopimuksen keskeisimmistä numeroista sovittiin Griezmannin edustajien ja Barcelonan lakimiesten kesken jo maaliskuun jälkipuoliskolla.

Virallista Griezmannin siirto Barcelonaan ei kuitenkaan ole, ja kilpakosijoitakin löytyy. Edelleen L’Équipen mukaan Griezmannin lähipiiri on keskustellut myös Paris Saint-Germainin urheilujohdon kanssa. PSG tarjoaisi Griezmannille parempaa palkkaa kuin Barcelona.

Cadena COPE:n mukaan Barcelonan palkkatarjouksesta pystyisi nokittamaan myös elämänsä siirtohulinoita viettävä Bayern München. Saksalaisjätti kaipaa manttelinperijöitä eläköityville Arjen Robbenille ja Franck Ribérylle, ja se olisi valmis sijoittamaan Griezmanniin jättisumman.

Real Madrid ei tiettävästi ole Antoine Griezmannin hankinnasta kiinnostunut.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää