Monet varmasti muistavat, kuinka pitkin viime kevättä ja kesää keskusteltiin siitä, mahtaisiko Antoine Griezmann siirtyä Atlético Madridista Barcelonaan. Lopulta Griezmann päätti kuitenkin jäädä, ja julkaisi päätöksestään pienellä kohulla dokumentin.

Viime viikolla vuodentakaiset huhut nostivat kuitenkin taas päätään. Le Parisiénin mukaan Griezmann on alkanut katua päätöstään jäädä Atléticoon ja mielii nyt Barcelonaan. Siirron saadakseen hän on valmis suostumaan palkanalennukseen.

Barcelona puolestaan kaipaa kasvojenkohotusta Mestarien liiga -pettymyksen jälkeen, ja seurajohdolle 120 miljoonan euron ulosostohinta ei ole ongelma. Kesäkuun loppuun saakka Griezmannin klausuuli on vielä 200 miljoonaa euroa, mutta heinäkuun 1. päivästä lukien siirtosumma putoaa 120 miljoonaan.

[readmore from=Griezmann-Antoine]

Cadena SER:in El Larguero -ohjelman mukaan Griezmannin todennäköisessä lähtöpäätöksessä painavat myös Diego Godínin ja Lucas Hernándezin siirrot. Lucas siirtyy ensi kaudeksi Bayern Müncheniin ja Atlético-kapteeni Godín todennäköisesti Internazionaleen.

El Largueron mukaan tällä viikolla edessä on ratkaiseva viikko. Kanava kertoo, että Griezmannin lähipiiri kannustaa pelaajaa lähtemään Barcelonaan niin voimakkaasti, että siirto näyttää lähes varmalta. Tämän viikon aikana Atlético Madridin seurajohto aikoo kuitenkin tavata Griezmannin tulevaisuudesta keskustellakseen. Edessä on näillä näkymin viimeinen yritys taivutella tähtihyökkääjä jäämään.

Lähde: AS