Uruguayssa nimetään vauvoja Antoine Griezmannin mukaan – tämä syy taustalla

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmann on osoittanut useaan otteeseen rakkautensa Uruguayta kohtaan. MM-kisoissa ranskalainen ei tuulettanut maaliaan eteläamerikkalaismaan verkkoon kunnioituksesta heitä kohtaan.

Kunnioitus on molemminpuolista, sillä Venäjän MM-kisojen maailmanmestaruuden jälkeen Uruguayn presidentti Tabaré Vázquez onnitteli Griezmannia henkilökohtaisesti kirjeellä.

Uruguayssa Griezmannin suosio näkyy. El Pais -lehden mukaan paikalliset nimesivät vauvojaan ahkerasti ranskalaishyökkääjän mukaan. Antuaneja, Antuáneja ja Anthuaneja rekisteröitiin viime vuonna yli 11 kertaa maassa.

Griezmann on ystävystynyt Atlético Madridissa uruguayalaispelaajien, kuten kapteeni Diego Gódinin kanssa. Gódin on myös Atlético-hyökkääjän tyttären kummisetä.

Griezmann osallistui hiljattain myös Gódinin häihin Uruguayssa.

Ensimmäisessä ammattilaisseurassaan Real Sociedadissa Griezmannia puolestaan valmensi uruguaylainen Martin Lasarte. Hän pelasi myös seurassa uruguaylaishyökkääjä Carlos Buenon kanssa.

– Minulla on ollut 18-vuotiaasta saakka joka vuosi uruguaylainen auttamassa vaikeina aikoina Uruguaylaisen hymy on aina auttanut minua, Griezmann kehui viime viikolla Montevideon lentokentällä.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää