Girona ja Atlético iskivät yhteen keskiviikkoiltana Montilivilla Copan neljännesvälierien avausosassa. Kamppailu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Atlético nappasi johtoaseman jo kymmenen minuutin jälkeen. Antoine Griezmann sai pallon haltuunsa laidalla ja laukoi pelivälineen vauhdilla kohti Gironan maalia vartioinutta Gorka Iraizozia. Pallo kimposi vahdin käsien kautta isäntien maaliin.

Griezmann on tehnyt viimeisessä neljässä ottelussaan maalin.

Atlético pelasi loistavaa jalkapalloa avausjakson ensimmäisellä puoliskolla, mutta Girona otti pelin haltuunsa puolen tunnin jälkeen. Girona tuli tasoihin kymmenisen minuuttia ennen taukoa. Choco Lozano laukoi pallon boksin reunalta. Antonio Adán sai kätensä väliin, mutta pallo kimposi Griezmannin osuman tavalla Adánin käsistä verkkoon.

Girona osui hetkeä myöhemmin ylärimaan, mutta sitä lähemmäs katalonialaisseura ei päässyt keskiviikkona.

Otteluparin toinen osa pelataan viikon päästä keskiviikkona Metropolitanolla Madridissa.