Vuoden parhaalle jalkapalloilijalle annettava Ballon d’Or -palkinto jaetaan ensi viikon maanantaina.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone vaatii ranskalaislehti France Footballille kirjoittamassaan kolumnissa Ballon d’Oria Antoine Griezmannille. Simeonen mielestä kukaan ei ole ollut Griezmannia parempi kuluvan vuoden aikana.

– Voimme luonnollisesti todeta, että Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat maailman parhaita pelaajia. Vuonna 2018 niin ei kuitenkaan ollut. Griezmann oli tänä vuonna kaikkien yläpuolella. Kukaan ei ollut tänä vuonna häntä parempi, Simeone vakuutti.

– Tänä vuonna kukaan ei ole tehnyt enemmän asioita joukkueensa ja maajoukkueensa eteen kuin Griezmann. Se on fakta. Pelaaja on korvaamattoman tärkeä siinä vaiheessa, kun hän on joukkueensa aivot ja saa joukkueensa pelaamaan tasollaan. Ranskan maajoukkue pelaa Antoinen päätöksien mukaan. Kun Antoine on kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin, niin ei ole samanlaista pelaajaa kuka ymmärtäisi jalkapalloa niin hyvin.

– Maailmanmestaruudesta, Eurooppa-liigasta tai UEFA Supercupista huolimatta on muistettava se, että Griezmann oli joukkueilleen tärkein pelaaja vuonna 2018.