Atlético Madridin tähtihyökkääjä Antoine Griezmann kertoo kokeneensa tasan vuosi sitten olonsa kehnoksi kentän ulkopuolella. Sama näkyi sitten kentälläkin, ja hän syytti siitä kaikkia muita paitsi itseään. Tuttu tukiverkosto sekä hyökkääjäpari Diego Costan saapuminen saivat kuitenkin aikaiseksi onnistuneen käänteen.

– Cholon (toim. huom. valmentaja Diego Simeonen), (Diego) Godínin, jonka kanssa olen ollut jo pitkään ja vaimoni avulla sain toivotun käänteen. Ja sitten saapui Diego Costa, joka auttoi minua kentällä ja hänen avullaan olen parantanut paljon tammikuusta tähän hetkeen saakka, Griezmann kertoo uudesta nousustaan AS:n haastattelussa.

– On totta, etten vielä tunne hänen liikkeitään kentällä tarpeeksi hyvin, mutta opin koko ajan.

27-vuotias Griezmann myöntää, että Costan saapumisella oli iso merkitys siihen, että hän päätti jatkaa uraansa Atléticossa Barcelonaan siirtymisen sijaan.

– Totta kai. Olen huomannut, että olen parantanut paljon hänen saapumisensa jälkeen. Hän on auttanut minua nousemaan huipulle.

Kun Griezmann päätti jäädä Atléticoon, pahat kielet supisivat, että ratkaisu syntyi rahan takia. Pelaaja itse kiistää nämä puheet.

– En jäänyt sen takia, koska raha ei ole minulle tärkeintä. Jään sinne, missä minusta pidetään eniten ja missä kannattajat osoittavat minulle eniten kiintymystään.

– Jos raha ratkaisisi, lähtisin Kiinaan. Olen hyvin tyytyväinen Atléticossa, minulla on valmentaja, joka luottaa minuun, ja pelikavereita, jotka uskovat minuun.

Griezmann aloitti Atléticossa nyt viidennen kautensa. Hän sanookin tuntevansa Atléticon ”kodikseen” ja kaksivuotiaan tyttärensä tuntevan samoin.

– Aina, kun hän näkee Atléticon logon, hän tunnistaa sen. Jos pöydälle levitetään 10 000 logoa, hän näkee vain Atléticon logon. Hän tuntee olevansa täällä kuin kotonaan.