Ranskalaistähti Antoine Griezmannin henkilökohtainen osaaminen on saanut kiitosta osakseen jo pitkään, mutta pitkään kaikenlaiset joukkuepalkinnot kiersivät hänet kaukaa. Viimeisten kolmen kuukauden aikana kaikki on kuitenkin muuttunut. Ensin Griezmann voitti Atlético Madridin kanssa Eurooppa-liigan, sitten Ranskan paidassa maailmanmestaruuden ja viimeksi keskiviikkona UEFA:n Supercupissa kaatui paikallisvastustaja Real Madrid.

Griezmann otettiin pelissä vaihtoon ennen täyttä aikaa, eikä hän kuulunut ottelun ratkaisupelaajiin. Mies oli kuitenkin silmin nähden onnellinen joukkueensa menestyksestä. Varmemmaksi vakuudeksi Griezmann vakuutteli, ettei jäänyt katumaan päätöstään olla lähtemättä Barcelonaan.

– Jäin tänne, koska meneillään on hyvä projekti. Luotan tähän seuraan ja ”Choloon” (toim. huom. valmentaja Diego Simeoneen). Tänään näin, etten tehnyt väärää päätöstä, Griezmann totesi Movistarin haastattelussa.

– Tämä oli joukkueen viides peli, ja ensimmäinen kilpailullinen. Teimme ankarasti töitä. Vaihtomiehet käänsivät ottelun kulun. Meidän pitää vain jatkaa näin, sillä olemme mahtava ryhmä.

Omaa pelikuntoaan Griezmann ei pidä vielä aivan riittävänä.

– Olin hieman uupunut, sillä tämä oli vasta toinen pelini.

Lähde: AS