Kuten hyvin tiedetään, Ranska juhli sunnuntaina historiansa toista jalkapallon maailmanmestaruutta kukistettuaan loppuottelussa Kroatian maalein 4-2. Loppuottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann, joka pelasi kokonaisuudessaan erinomaisen MM-turnauksen. Griezmann teki kisoissa neljä maalia, antoi neljä maalisyöttöä ja sijoittui kolmanneksi äänestyksessä kisojen parhaasta pelaajasta.

27-vuotias Griezmann on epäilemättä lomansa ansainnut, mutta pitkään mies ei ehdi lomailla. Eikä edes halua. Griezmann nimittäin ilmoitti Onda Ceron radiohaastattelussa, että hän aikoo olla mukana Tallinnassa 15.8. pelattavassa UEFA:n Super Cupissa, jossa vastakkain asettuvat Eurooppa-liigan voittanut Atlético sekä Mestarien liigan voittoa juhlinut Real Madrid.

– Nyt aion nauttia tästä. Olen oppinut häviämistäni finaaleista ja tänään olen rauhallisin mielin. Seuraavaksi haluan pelata Supercupissa, Griezmann julisti.

Atléticon valmennusjohto on suunnitellut antavansa kaikille seuran MM-kisapelaajille kolmen viikon loman. Se merkitsee sitä, että MM-finaalissa pelanneet pelaajat palaisivat harjoitusvahvuuteen vain yhdeksän päivää ennen Tallinnan ”derbyä”.

Valmennusporras aikoo kuitenkin olla joustava suuntaan tai toiseen, ja arvioida kunkin pelaajan tilanteen tapauskohtaisesti. Voi olla, että joku pelaaja – kuten esimerkiksi Griezmann – palaa harjoituksiin jo aiemmin, ja saa muutaman ylimääräisen vapaapäivän myöhemmin.

Lähde: AS