Granada on ollut erittäin pirteä sarjanousija – siitä lienee lähes jokainen yhtä mieltä. Se on 16 pelatun kierroksen jälkeen sarjassa yhdeksäntenä, eikä matkaa Mestarien liigaan oikeuttavaan nelossijaan ole kuin kolme pistettä.

Loukkaantumiset ovat kuitenkin piinanneet Granadaa pahoin, ja tämä viikko toi kenties pahimman takaiskun. Lääketieteellisissä tutkimuksissa selvisi, että laitapuolustaja Quinin vasemman polven ristisiteet ovat vaurioituneet. 30-vuotias konkari ei enää tällä kaudella pelaa.

Quini oli jo syys-lokakuussa kuusi kierrosta sivussa polvivamman vuoksi. Lauantain Alavés-ottelussa tullut tärsky oli kuitenkin paljon vakavampi. Quini poistui avausjaksolla kentältä pystymättä varaamaan jalalleen lainkaan painoa.

Quini tullaan leikkaamaan lähiviikkojen aikana, ja edessä on arviolta seitsemän kuukauden toipilasjakso. Menetys on suuri, sillä terveenä ollessaan Quini on ollut lähes aina Granadan avauskokoonpanossa – milloin vasempana ja milloin oikeana laitapuolustajana.

[readmore from=Granada]

Granadan johtoportaaseen kuuluva Antonio Monterrubio myönsi Marcalle, että seuran on käytännössä pakko sännätä siirtomarkkinoille, kunhan ikkuna tammikuussa aukeaa.

– Meillä on uusia vaihtoehtoja. Resurssimme ovat rajalliset, mutta silti riittävät, jotta voimme tehdä talven siirtomarkkinoilla jotain. Emme ole tehneet päätöksiä, mutta meidän on periaatteessa pakko tehdä jotain loukkaantumistilanteen vuoksi, Monterrubio totesi.