AS:n mukaan Real Madrid ja Raúl González neuvottelevat parhaillaan päävalmentajan pestistä.

Real Madridin nykyinen päävalmentaja Zinédine Zidane ei ole vielä ilmoittanut julkisesti päätöstään tulevaisuudestaan, mutta Zidanen odotetaan poistuvan Real Madridista kuluvan kauden jälkeen.

Real Madrid ennakoi Zidanen jättävän seuran, jonka vuoksi seurajohto keskustelee Raúlin kanssa siitä, olisiko B-joukkue Castillan nykyinen päävalmentaja halukas nousemaan edustusjoukkueen peräsimeen.

AS:n mukaan Raúl haluaa tehdä merkittäviä muutoksia edustusjoukkueen pelaajistoon, jos hänet valitaan joukkueen päävalmentajaksi. Raúl haluaa useita kokeneita pelaajia pois seurasta. Raúlin tavoite on luottaa nuoriin pelaajiin ja antaa heille merkittävää vastuuta.

Real Madridin seurajohto pitää Raúlia hyvin vaativana valmentajana, jolla on erilaiset työskentelytavat kuin Zidanella.

Raúl on saanut sopimustarjouksen Bundesliigassa pelaavalta Eintracht Frankfurtilta. Lehden mukaan Raúl on innoissaan Eintrachtin sopimustarjouksesta, mutta pyysi Eintrachtilta harkinta-aikaa, sillä hän odottaa, mitä Zidane päättää tulevaisuutensa suhteen. Joka tapauksessa tällä hetkellä näyttää siltä, ettei Raúl valmenna ainakaan Castillaa ensi kaudella.