Barcelona hakee tällä hetkellä kirittäjää ja seuraajaa Luis Suárezille.

La Sexta ja El Chiringuito ovat uutisoineet aiemmin tänään, että Barcalla voisi sittenkin olla vielä saumat hankkia Luka Jovic Eintracht Frankfurtista, sillä neuvottelut Real Madridin kanssa ovat tyssänneet.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Jovicin sijaan Barcan ykköskohde tällä hetkellä on Celta Vigon Maxi Gómez. Barcelonalaislehdet Mundo Deportivo ja Sport uutisoivat, että Barca olisi tehnyt Gómezista 25 miljoonan euron suuruisen tarjouksen.

Nyt Vigon alueen paikallisradio Radio Galegan ohjelmassa Ao Contrataque kerrotaan, että Celta olisi hylännyt tarjouksen. Gómezin sopimuksen ulosostohinta on 50 miljoonaa euroa, eikä seura ole valmis myymään ainakaan alle 40 miljoonalla.

[readmore from=Barcelona]

Sinänsä Celtan kanta on mediatietojen mukaan se, että Gómez olisi hyvä myydä tänä kesänä, kun kahdella ensimmäisellä kaudella Espanjassa on syntynyt 31 maalia ja sopimusta on toisaalta vielä kolme vuotta jäljellä. Viime kaudella 22-vuotias uruguaylainen iski 39 ottelussa tehot 18+5. Tällä kaudella 36 ottelua tuotti 13 maalia ja viisi maalisyöttöä.

Barcelonalla on tiettävästi meneillään useita samanaikaisia siirtoneuvotteluja. Lehtitietojen mukaan Ajaxin Matthijs de Ligt olisi siirtymässä Barcaan, ja tällä hetkellä myös Antoine Griezmannin todennäköisimpänä kohteena pidetään Barcelonaa.