Englannin Valioliigan Everton haluaisi hankkia keskikenttäpelaaja André Gomesin itselleen. Portugalilaispelaaja pelaa Evertonissa tämän kauden lainalla Barcelonasta.

Gomes, 25, siirtyi Barcelonaan Valenciasta kesällä 2016, mutta hän ei onnistunut kahden kauden aikana lunastamaan häneen kohdistuneita odotuksia.

Evertonissa hänestä on tullut kuitenkin nopeasti kannattajien uusi suosikki. Gomes on pelannut Englannin pääsarjassa jo lähes yhtä monta minuuttia kuin koko viime kaudella La Ligassa.

Portugalilaisen hyvät otteet ovat saaneet Evertonin ostotuulelle. Englantilaisseura haluaisi pitää Gomesin seurassa pidempäänkin, mutta heidän tulee neuvotella siirrosta Barcelonan kanssa, koska hänen lainasopimuksessaan ei ole minkäänlaista osto-optiota.

– Se ei ole meidän tai Andrén käsissä. Mukana on kolmas osapuoli, Barcelona, joten meidän on odotettava ennen kuin voimme puhua tästä aiheesta, kommentoi Evertonin manageri Marco Silva Diario Sportin mukaan.

– Gomes auttaa joukkuetta todella paljon ja hän kehittyy koko ajan. Myös minulle on tärkeää, että hän ottaa enemmän vastuuta.