Atlético Madridin entinen huipputoppari Diego Godín on vahvistanut, ettei hän tule enää palaamaan Wanda Metropolitanolle pelaajan roolissa. Hän voisi kuitenkin olla kiinnostunut valmentajan pestistä myöhemmin tulevaisuudessa.

Uruguayn maajoukkuepuolustaja oli pitkään yksi Diego Simeoneon palapelin tärkeimmistä palasista. Godín vietti yhdeksän kokonaista kautta Atléticossa, voittaen siellä kaksi Eurooppa-liigan mestaruutta ja yhden La Liga -mestaruuden.

Atléticon entinen kapteeni siirtyi viime kesänä ilmaiseksi Internazionalen riveihin. 34-vuotias Godín ei ole vielä onnistunut lukittamaan paikkaansa Antonio Conten avauskokoonpanossa, mutta ei siitä huolimatta aio palata Atlético Madridiin – ainakaan pelaajan roolissa.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Monet kysyvät minulta tätä, mutta minun aikani Atléticon pelaajan on tullut päätökseen, olen kääntänyt sivua. Minulla on uusi haaste täällä Interissä. Se on hieman erilainen kokemus, kasvan ja opin uusia asioita. Godín kertoi Marcalle Instagram Live -haastattelussa.

– En tule palaamaan Atléticoon pelaajana, se on varmaa. Katsotaan tilannetta uudelleen jonkun toisen roolin kohdalla, kuka tietää. Tulen ehdottomasti olemaan Atlético Madridin fani aina ja ikuisesti.