Diego Godín lähtee Atlético Madridista tänä kesänä. Joukkueen kapteeni vahvisti asian hetki sitten pitämässään lehdistötilaisuudessa.

– Urani ja elämäni upein jakso on päättynyt, Godín sanoi ja murtui kyyneliin.

Atléticon puheenjohtaja Enrique Cerezo kehui Godínia maasta taivaaseen. Hän sanoi, että Godínin lähtö tekee Atleti-perheen surulliseksi ja jättää seuraan suuren aukon.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Kysymys kuuluu: miksi Godín sitten lähtee?

– Olen ollut täällä monta vuotta. Olen keskustellut seuran kanssa lukemattomia kertoja. On selvää, ettemme päässeet yhteisymmärrykseen. Siinä se. Olen kiitollinen kaikille ja ylpeä siitä, että olen saanut olla osa tätä seuraa, Godín sanoi.

Godínin mieli on muuttunut verrattain nopeasti, sillä vielä viime kesänä uruguaylainen hylkäsi Manchester Unitedin tarjouksen ja halusi nimenomaan jäädä Atléticoon. Lehdistötilaisuudessa kysyttiinkin, mikä muuttui.

– En kadu sitä, että jäin [viime kesänä]. Nyt ei vain ollut mahdollista päästä yhteisymmärrykseen. Haluaisin pelata 40-vuotiaaksi asti, mutta se ei ole mahdollista.

33-vuotias Godín on pelannut Atléticossa kesästä 2010 lähtien. Pelejä on kertynyt Colchonerosissa yhteensä 387, joista 37 tällä kaudella.

Godínin uusi osoite ei ole vielä selvillä, mutta huhuissa häntä on viety vahvimmin milanolaiseen Internazionaleen.

LALIGA English

@LaLigaEN
An Atletico leader and legend! ❤

Thank you and farewell DIEGO GODIN! 🇺🇾👏