Atlético kohtaa lauantaina Athleticin La Ligan 12. kierroksella. Diego Simeone joutuu kamppailuun hyvin vajaavaisella miehistöllä valtavien loukkaantumisongelmien vuoksi.

Lähtökohtaisesti Koke, Diego Costa, Thomas Lemar, Diego Godín, Stefan Savic, Josema Giménez ja Lucas Hernández ovat sivussa ottelusta. Jokainen kärsii lihasvammoista.

Atléticon kapteenilla Godínilla ei ole selitystä lihasvammakierteeseen.

– Meillä on useita loukkaantuneita. Kuten Simeone sanoi, niin on sääli miten kaikki tulivat käytännössä samaan aikaan. Onneksi maajoukkuetauko tulee pian, sillä sen aikana uskomme saavamme suurimman osan loukkaantuneista pelikuntoon. Meillä on tärkeitä otteluita tauon jälkeen, Godín totesi.

– En osaa selittää lihasvammojamme. Jos meillä olisi siihen selitys, niin asiat olisivat huomattavasti helpommin hoidettavissa. Kyseessä on MM-kisavuosi ja pitää paikkansa, että suurella osalla pelaajista on alla vajaavainen harjoituskausi. Me jalkapalloilijat laitamme ammatissamme kroppamme aina likoon, jolloin tällaisia vammoja tulee. Meidän pitää olla silti huolellisempia.

Lähde: MARCA