32-vuotias Diego Godín on pelannut Atlético Madridissa jo kahdeksan kautta ja La Ligassa kaikkiaan 11 (aiemmat kolme Villarrealissa). Nyt 122 A-maaottelua pelannut kolmien MM-kisojen veteraani saattaa kuitenkin olla vaihtamassa maisemaa – ja jopa maata.

Sportitalian mukaan Serie A:n mahtiseura Juventus on tosimielessä uruguaylaistopparin perässä. Vastikään Cristiano Ronaldon riveihinsä haalinut Vanha rouva on tarjoamassa Godínille kolmen vuoden sopimusta.

Godínin sopimus Atléticon kanssa kattaa vielä ensi kauden, ja seurajohdossa halutaan sorvata miehelle jatkoa. Juventus aikoo kuitenkin reagoida vikkelästi ja napata Godínin ennen sopimuksen syntyä. Puolustajan sopimuksessa kun on 20 miljoonan euron ulosostohinta, jonka maksamalla Juven ei tarvitsisi edes Atléticon kanssa neuvotella.

Mikäli Atlético todella joutuisi kapteenistaan luopumaan, on yksi ehdokas korvaajaksi väkevät MM-kisat pelannut Kroatian hopeamiehistön toppari Domagoj Vida. Besiktasissa pelaavasta Vidasta ovat tosin turkkilaislähteiden mukaan Atléticon ohella kiinnostuneita ainakin Sevilla, Liverpool ja West Ham.

Lähde: AS