Valioliigaseura Chelsea on kiinnostunut jälleen yhdestä Atlético Madridin pelaajasta. Tällä kertaa lontoolaisten tähtäimeen on ajautunut keskuspuolustaja José Maria Giménez, englantilaislehti The Telegraph uutisoi.

Chelsea on halukas vahvistamaan vuotavaa puolustustaan kesän siirtoikkunassa. Seura on tehnyt jo kaksi isoa hyökkäyspään hankintaa Hakim Ziyechin ja Timo Wernerin muodossa, mutta tavoitteena olisi ajaa sisään myös uusi puolustaja ja maalivahti.

Chelsea on tuttuun tapaan kääntänyt katseensa Atléticon suuntaan. Ovathan seurat solmineet viime vuosien aikana useita isojakin pelaajakauppoja. Uusin lisäys listalle oli Álvaro Moratan pysyvä siirto Wanda Metropolitanolle, jonka myötä Chelsea tilitti itselleen 56 miljoonaa euroa heinäkuun alussa.

LUE MYÖS: Atlético Madridin tähtipelaajaa huhutaan Chelseaan – Diego Simeone: ”En ole kovin yllättynyt”

Giménez, 25, pelasi päättyneellä La Liga -kaudella 21 ottelua Atlético Madridin alakerrassa kärsittyään useista pienemmistä loukkaantumisista. Uruguaylaistopparin sopimus Atléticon kanssa on voimassa vuoteen 2023 saakka ja siihen sisältyy 120 miljoonan euron ulososto-optio, jota Chelsea ei suostu maksamaan.

Atlético on kuitenkin avoin neuvottelemaan Giménezin uudesta hinnasta, toisin kuin Jan Oblakin kohdalla. Huippumaalivahti on ollut viime viikkojen aikana yhdistettynä Stamford Bridgelle, mutta häntä madridilaisseura ei suostu kauppaamaan alle hänen 120 miljoonan euron ulosostohintansa, The Telegraph jatkaa.