Getafe aloittaa torstaina urakkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Ajax vierailee Getafen vieraana Coliseumilla ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosassa.

Sensaatiomaista kautta pelaava Getafe on La Ligassa kolmantena ja taistelee toista kautta peräkkäin tosissaan paikasta Mestarien liigassa. Eurooppa-liigan Ajax-ottelupariin Getafe lähtee luonnollisesti suurena altavastaajana.

Sen tiedostaa myös Getafen päävalmentaja José Bordalás. Bordalás ei ole aiemmin valmentanut eurokilpailujen pudotuspeleissä.

– Luvassa on hieno ja kaikista kiinnostavin ottelupari. Olemme hyvissä asemissa sarjassa. Kohtaamme seuran, joka pelasi viime keväänä Mestarien liigan välierissä. He ovat selkeitä suosikkeja historiansa ja osoittamansa tasonsa vuoksi. Ajax on historiallinen seura, joka on tottunut pelaamaan tällaisia otteluita, Bordalás muistutti lehdistölle keskiviikkona.

– Olemme innoissamme tästä otteluparista. Luvassa ei ole helppoja otteluita. Jalkapallossa on kuitenkin aina mahdollisuuksia edetä jatkoon. Joukkue luottaa omaan tekemiseensä ja olemme osoittaneet kykenevämme pelaamaan loistavia otteluita. Siksi olemme kolmansia La Ligassa, jossa kohtaamme Barcelonan, Real Madridin ja Atléticon kaltaisia seuroja. Kunnioitamme Ajaxia, mutta olemme vakuuttuneita pelitavastamme.

Ottelu potkaistaan käyntiin Coliseumilla 19.55 Suomen aikaa ja se on nähtävissä C Moren kanavilla.