Getafe ja Ajax iskivät yhteen Coliseumilla Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Getafe voitti ottelun maalein 2-0 ja otti siten vahvan otteen neljännesvälieräpaikasta.

Avausjaksolla Getafe oli selvästi Ajaxin niskan päällä. Ajax ei saanut pallon kanssa käytännössä mitään aikaan ja Getafe pakotti hollantilaiset pelaamaan keskityksien kautta ja se näkyi negatiivisesti vieraiden pelissä.

Getafe pelasi omilla vahvuuksillaan, prässäsi aggressiivisesti, puolusti tiiviisti ja etenkin iski nopeasti vastaan.

Avauskokoonpanoon noussut Deyverson iski Getafen ensimmäisen maalin kymmenisen minuuttia ennen avausjakson päättymistä. Maalin jälkeen Deyverson tuuletti osumaansa Ajax-kannattajien edessä ja sai tavaroita katsomosta päälleen, jonka vuoksi tuomari joutui pysäyttämään ottelun hetkeksi.

Toisella jaksolla Getafe-luotsi José Bordalás otti jalkaa pois kaasulta ja isännät luovuttivat pallonhallinnan Ajaxille. Ajax loi näennäisiä maalipaikkoja, mutta ei kuitenkaan kyennyt luomaan sen suurempaa vaaraa Getafen maalille.

Vaihdosta sisään kentälle tullut Kenedy viimeisteli Getafen toisen maalin lisäajalla.