La Ligan ”paha poika” paljasti todellisen itsensä – ”Olen oikeasti hyvin ujo”

© Kuva: Getty Images

Raúl García on jo ollut vuosikausia yksi La Ligan vihatuimmista pelaajista.

32-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja tunnetaan kovasta pelityylistään, eikä pamplonalainen ole koskaan välttänyt kontakteja urallaan.

Diego Simeonen alaisuudessa Atléticossa todelliseen loistoon noussut Raúl García on edustanut Athleticia elokuusta 2015 saakka. Kokenut hyökkääjä on noussut baskiseuran ehdottomaksi avainpelaajaksi ja on herättänyt huomiota ympäri Espanjaa pelitapansa ansiosta.

Raúl García kertoi Onda Vascon haastattelussa kuitenkin siitä, miten hän on siviilielämässä täysin päinvastainen persoona kuin pelikentillä.

– Olen oikeasti hyvin ujo ja perhekeskeinen ihminen kentän ulkopuolella. Yritän olla mahdollisimman ystävällinen ja kohtelias muille, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, millainen olen loppupeleissä kentällä, Raúl García totesi baskilehden haastattelussa.

– Minulle on selvää, että tiettyä rajaa ei saa ylittää kentällä. Haluan kuitenkin voittaa ja teen sen eteen kaiken mahdollisen. Tykkään olla kontaktissa muiden pelaajien kanssa kentällä. Minulla ei ole kuitenkaan huonoja välejä yhdenkään pelaajan kanssa. Se pitää muistaa.

Raúl García voitti Atléticon paidassa muun muassa La Ligan, Copan ja Eurooppa-liigan mestaruudet.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää