Espanjalaislehti AS uutisoi aiemmin, että Barcelonan puheenjohtajaehdokkaat torppasivat väliaikaisen seurajohdon aikeet hankkia Manchester Cityn toppari Eric García tammikuun siirtoikkunassa.

Ikkuna on umpeutumassa, mutta Barcelona piti toisen espanjalaislehti Sportin mukaan uuden kokouksen 20-vuotiasta Garcíaa koskien.

Kokoustamassa olivat puheenjohtajakandidaatit Joan Laporta, Víctor Font, Toni Freixa sekä väliaikainen puheenjohtaja Carles Tusquets ja urheilujohtaja Ramon Planes.

Aiempi suunnitelma oli, että García hankittaisiin vasta kauden päätyttyä ilmaissiirrolla. Garcíalla on sopimus Manchester Cityn kanssa tämän kauden loppuun saakka, joten hänestä pitäisi maksaa englantilaisseuralle siirtokorvaus.

Nyt Barcelona on kuitenkin kokoustanut uudestaan, sillä García mitä ilmeisimmin on mahdollista hankkia halvalla. Katalonialaisseura joutuisi maksamaan alkuun osamaksuna vain 300 000 euroa Garcíasta.

Barcelona on pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa koronaviruksen takia, joten jopa kolmen miljoonan euron kokonaissumma Garcíasta on aiheuttanut seuralle päänvaivaa. García on kuitenkin valmis pelaamaan kevätkauden käytännössä palkatta, sillä hän haluaa antaa näyttöjä Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Luis Enriquelle kesän EM-kisoja varten.

Tammikuun siirtoikkuna umpeutuu pian, mutta Barcelona saattaa yrittää vielä hankkia Garcían, sillä seura tarvitsee vahvistusta loukkaantumisten runtelemalle toppariosastolleen.

Lähde: ESPN