Villarreal oli yksi La Ligan pitkittyneen kevätkauden parhaista joukkueista. Uuteen kauteen Keltainen Sukellusvene lähtee entistäkin kovemmin tavoittein. Uudeksi valmentajaksi palkattiin Sevillasta, PSG:stä ja Arsenalista tuttu Unai Emery. Pelaajavahvistuksia ovat muun muassa Valenciasta tulleet Francis Coquelin ja Dani Parejo sekä Real Madridista lainattu Takefusa Kubo.

Nyt AS kertoo, että Villarreal etsii laadukasta vahvistusta myös puolustuslinjaansa. Toivelistan kärjessä on Tottenhamin toppari Juan Foyth. Foyth pelasi viime kaudella Tottenhamissa vain seitsemän ottelua – neljä Valioliigassa ja kolme Mestarien liigassa.

Villarrealin kerrotaan seuranneen Foythia tarkkaan tämän pelatessa vielä Estudiantesin joukkueessa kotimaassaan Argentiinassa. Vielä Villarreal ei onnistunut miestä värväämään, mutta nyt halutaan tehdä uusi yritys.

[readmore from=Villarreal]

Tottenham maksoi Foythista 12 miljoonan euron siirtokorvauksen, ja vaikka peliaika Spursissa onkin ollut vähäistä – osin loukkaantumisistakin johtuen – pidetään häntä yhtenä maansa lupaavimmista toppareista. Foyth on pelannut jo 10 A-maaottelua.

AS arvelee kuitenkin, ettei Tottenham ole valmis luopumaan Foythista pysyvästi, vaan suostuisi helpommin lainapestiin. Tosin se, ettei José Mourinho näytä arvostavan miestä korkealle, voi vielä johtaa siihen, että mies myytäväksi päätyy.