Marca: Barcelonalla varavaihtoehto mielessään keskikentän vahvistukseksi – palasi juuri Espanjan maajoukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Barcelonan haku keskikentän vahvistamiseksi ottaa kierroksia.

Todennäköisimpänä nimenä pidetään tällä hetkellä PSG:n Adrien Rabiot’ta. Lehtitietojen mukaan Barcelona havittelee tosissaan myös Ajaxin Frenkie de Jongia. Marcan mukaan huhuissa on nyt myös mielenkiintoinen varavaihtoehto: Pablo Fornals.

Kyseessä on 22-vuotias Villarrealin pelaaja, joka kykenee operoimaan eri puolilla keskikenttää. Kehitys on viime aikoina ollut nopeaa, ja Espanjan päävalmentaja Luis Enrique kutsui Fornalsin viime maajoukkueryhmäänkin.

Fornalsista tekee esimerkiksi de Jongiin verrattuna houkuttelevan se, että espanjalaisen sopimuksen ulosostopykälä on vain 25 miljoonaa euroa. Fornalsin sopimus ulottuu kesään 2022.

Marcan tietojen mukaan Fornals ei aio lähteä Villarrealista tammikuussa, joten mahdollinen siirto voisi toteutua aikaisintaan ensi kesänä. Tämä siitäkin huolimatta, että lehden mukaan Valioliigan Fulham ja West Ham olisivat valmiita aktivoimaan ulosostopykälän tammikuussa.

Fornals on Málagan kasvatti, joka siirtyi Villarrealiin 12 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Tällä kaudella mies on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 19 ottelua.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää