Edinson Cavani siirtyy madridilais- ja pariisilaismedioiden mukaan PSG:stä Atléticoon joko tammikuun siirtoikkunassa tai kuluvan kauden jälkeen.

32-vuotiaan Cavanin sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä ja hyökkääjä on jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta Atléticon kanssa.

Atléticoa urallaan edustanut Diego Forlán on innoissaan maanmiehensä mahdollisesta Atlético-siirrosta.

– Se olisi loistavaa. Atlético tekisi loistavan hankinnan. Mielestäni se siirto toimisi niin Atléticon kuin Cavaninkin kannalta. He kummatkin hyötyisivät siitä, 96 maalia Atléticossa tehnyt Forlán kertoi Marcalle.

Forlán ja Cavani ovat keskenään hyviä ystäviä. Forlán ei kuitenkaan luonnollisesti suostunut kertomaan, oliko kaksikko puhunut mahdollisesta Atlético-siirrosta. Forlán uskoo Cavanin nostavan Atléticon tasoa.

– Atlético nousisi välittömästi pari pykälää ylöspäin. Cavanin saapuminen auttaisi tämän kauden ja seuraavien kausien tavoitteiden saavuttamisessa. Mielestäni Cavani saa itsestään Atléticossa parhaan irti välittömästi ja se on juuri sitä, mitä Diego Simeone kaipaa. Hän antaa kaikkensa Atléticolle alusta saakka.