Real Betisin kova syksy La Ligassa ei ole jäänyt huomioimatta. Kuudentena taulukossa keikkuvan seuran pelaajia viedäänkin kiireellä jo suurempiin leireihin.

Yksi siirtohuhujen kohteena olevista Betis-nimistä on Júnior Firpo. 22-vuotias vasen pakki ollaan yhdistetty useampaankin tahoon Valioliigassa, viimeksi AS:n toimesta on mainittu Arsenalin ja Manchester Cityn nimet.

Sekä Dominikaanisen Tasavallan, että Espanjan kansallisuudet omaava komeetta pelasi syyskaudella joukkueessaan kaikki kilpailut mukaan lukien 18. ottelussa.

AS kertoo edelleen, että Real Madrid on nimennyt tällä hetkellä takareisivammasta kärsivän Júniorin ensisijaiseksi korvaajaksi 31-vuotiaalle Marcelolle. Brasilialaisen puheet Juventukseen siirtymisestä eivät ole jääneet huomaamatta, eikä hänellä välttämättä ole myöskään suurta määrää pelivuosia enää jäljellä.

Koska kiinnostusta on laajalti, sanotaan Realin olevan valmis pulittamaan Júniorin Betis-sopimuksessa olevan siirtopykäläsumman, 50 miljonaa euroa, saadakseen tämän siirtymään riveihinsä ensi kesänä.