Hienon viime kauden pelannut Real Sociedad sai kauden alun alla pelatusta harjoitusottelusta AZ Alkmaaria vastaan ikäviä uutisia. Tammikuussa seuraan siirtynyt Carlos Fernández koki ottelussa oikean polven eturistisidevamman. 25-vuotias kärkimies joutuu leikkauspöydälle ja edessä on pitkä toipumisjakso.

Real Sociedad ei anna tiedotteessaan arviota Fernándezin poissaolon pituudesta, mutta Marcan mukaan espanjalaista voi odotella takaisin kentille kenties noin seitsemän kuukauden kuluttua. Hänet voitaneen siis nähdä pelitamineissa seuraavan kerran mahdollisesti vasta maaliskuussa, ellei jopa vielä myöhemmin.

Marca arvelee, että Fernándezin loukkaantumisella voi olla vaikutuksensa brasilialaisen Willian Josén tilanteeseen. Willian José on ollut pitkään monien suurempienkin seurojen kiikarissa, ja neuvottelut hänen siirrostaan ovat olleet jo käynnissä. Nyt voikin olla, että Willian José jatkaisi tämänkin kauden baskiseura Real Sociedadissa. Viime kevätkauden Willian José vietti lainalla Valioliigan Wolvesissa.

Carlos Fernández siirtyi tammikuussa San Sebástianiin Sevillasta kymmenen miljoonan euron siirtosummalla. Hän pelasi kevätkaudella 16 La Liga -ottelua, joissa mies teki yhden ja syötti kaksi maalia. Fernándezin tehokkain La Liga -kausi oli 2019-2020, jolloin hän teki lainaseurassaan Granadassa 11 maalia ja syötti neljä osumaa.