Real Madridin toimistolla on ollut kädet täynnä töitä galactico-hankinnan kanssa, kun huhuissa on pyöritelty niin Paul Pogbaa kuin Neymariakin. Mikäli jättihankinnoista ei kuitenkaan tule mitään, voi hankintalistalle nousta vielä kolmaskin nimi. AS:n mukaan Sporting Lissabon nimittäin tarjoaa Real Madridille Bruno Fernandesia, ja on pyytänyt superagentti Jorge Mendesiä järjestelemään siirtoa.

Portugalin Nations League -voittaja Fernandes teki keskikentältä Sportingille viime kauden 53 ottelussaan kaikkiaan 32 maalia. Real Madridissa ollaan Fernandesin kyvyistä vakuuttuneita, mutta toistaiseksi kädet ovat täynnä vielä raskaamman painoluokan pelaajien kanssa.

AS:n mukaan Sporting pyytää Fernandesista 70 miljoonan euron siirtokorvausta. Aiemmin kesällä seura neuvotteli myös Manchester Unitedin ja Tottenhamin kanssa, mutta valioliigajättien kanssa sopua ei syntynyt. Tottenham tarjosi Fernandesista 60 miljoonaa euroa, eikä Sporting siihen tyytynyt. Sportingin hintapyynnön kerrotaan olevan kiinteä.