Atléticon seurahistorian kallein pelaaja alkaa lunastamaan odotuksia – neljän maalin viikko

© Kuva: Getty Images

João Félixin debyyttikausi Atléticossa ei sujunut järin hyvin.

126 miljoonaa euroa Atléticolle maksanut Félix pelasi kauden aikana muutaman hyvän ottelun, mutta valtaosa kaudesta sujui joko loukkaantuneena tai varjojen mailla.

20-vuotias Félix on kuitenkin aloittanut kuluvan kauden upeasti. Kahdeksassa ottelussa on syntynyt viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Maaleista jopa neljä syntyi tällä viikolla. Félix iski kaksi maalia tiistaina RB Salzburgin verkkoon ja lauantaina portugalilainen osui kahdesti Osasuna-ottelussa, vaikka ehti laukoa myös rangaistuspotkun tolppaan.

– Viime kaudella hän pelasi usein hyvin. Hänellä on ollut aina hyviä hetkiä, mutta nyt hän on tasainen. Tasaisuus on tullut työnteon kautta, Atléticon päävalmentaja Diego Simeone totesi lauantaisen ottelun jälkeen.

Atlético on pelannut La Ligassa kuusi ottelua, joista neljä on päättynyt voittoon. Mukaan mahtuu myös kaksi maalitonta tasapeliä. Atlético on La Ligan ainoa tappioton joukkue ja on kahden pisteen päässä sarjaa johtavasta Real Madridista, joka on pelannut yhden ottelun Simeonen miehistöä enemmän.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.