Yksi uuden La Liga -kauden ehdottomasti kiinnostavimmista uusista pelaajista on portugalilaisnuorukainen João Félix. 19-vuotias taituri siirtyi kesällä Benficasta Atlético Madridiin muhkealla 126 miljoonalla eurolla. Se teki João Félixistä Atléticon uuden ennätyshankinnan sekä maailman kautta aikain neljänneksi kalleimman pelaajan.

João Félixin urakehitys on ollut huimaa. Hän on pelannut vasta yhden täyden pääsarjakauden, mutta loisti Benficassa upeasti. 26 sarjaottelussa syntyi 15 maalia, mutta monien mieliin jäi varmaan parhaiten Eurooppa-liigassa Eintracht Frankfurtin verkkoon tehty hattutemppu. A-maajoukkuedebyyttinsä hän teki kesäkuussa Nations Leaguen lopputurnauksessa.

Hintalappu asettaa João Félixille luonnollisesti korkeat odotukset, mutta mies ei niitä harjoituskauden aikana alkuunkaan säikähtänyt, vaan tehoili ottelusta toiseen. Erityisesti kahden upean maalin peli Juventusta vastaan sai Atlético-kannattajat todella innostumaan.

[readmore from=Felix-Joao]

Vielä La Liga -debyytissään João Félix ei maalinteossa onnistunut, mutta hän hankki kuitenkin joukkueelleen rankkarin – jota Álvaro Morata ei pystynyt hyödyntämään. La Liga julkaisi virallisella Twitter-tilillään klipin João Felixin taituruudesta, nopeudesta ja huiman korkeasta itseluottamuksesta, jolla hän nolasi koko Getafen joukkueen. Pallo längistä, näppärät harhautukset, huikea kiihdytys ja pallo alueelle, josta taklauksen seurauksena lopulta pilkulle.

Katsokaa vaikka itse. Tätä miestä todellakin kannattaa seurata. Mikäli allaoleva twiitti ei näy, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

LALIGA English

@LaLigaEN
Possibly the filthiest nutmeg you'll see all season from @joaofelix70. 🤤

#AtletiGetafe