Huhut, joiden mukaan Antoine Griezmann olisi jättämässä Atlético Madridin, ovat taas nostaneet päätään. AS:n mukaan seurassa ollaan jo tehty suunnitelmia ykkösnimen lähdön varalle.

Mikäli ranskalainen todella päädytään myymään, ollaan kaupasta irtoavien rahojen kohde lehden tietojen mukaan lyöty lukkoon. Nimi on tuttu lähes kaikkien suurseurojen tarkkailulistoilta; Benfican 19-vuotias Joao Félix.

Hyökkääjä nostettiin portugalilaisseuran edustusryhmään vasta viime kesänä, mutta viimeistään esiintymiset Eurooppa-liigassa ovat tehneet tämän tunnetuksi jalkapallomaailmalle. Nuorukainen on esiintynyt maanosan kakkoskilpailussa kuuteen otteeseen, ja iskenyt niissä kolme maalia. Nämä sattuivat samaan otteluun, kun Benfica voitti Eintracht Frankfurtin kotonaan 4-2. Portugalin pääsarjassa pelejä kaudelle on merkitty 22, osumia on kertynyt 13.

Félixillä on sopimus Benfican kanssa vuoteen 2023, ja se sisältää 120 miljoonan euron siirtopykälän, jonka seura tietojen mukaan pyrkii lähes tuplaamaan.

– Tällä hetkellä emme ole kiinnostuneita hänen myymisestään, ja tulemme nostamaan pykälän summaa. Kyseessä on yksi portugalilaisen jalkapallon merkittävimmistä pelaajista sitten Cristiano Ronaldon, sanoi Benfican puheenjohtaja Filipe Vieira Tuttosportille.

AS uskoo, että mikäli Griezmann lähtee, käyttää Altético kaiken saamansa rahan Felixin hankkimiseksi.