Kun on ollut sivussa peleistä lähes 11 kuukautta sitkeiden ja kiusallisten polvivaivojen jälkeen ja käynyt toipumisjakson aikana neljä kertaa leikkauksessa, eivät odotukset välttämättä ole katossa paluuottelussa. 18-vuotias Barcelona huippulupaus Ansu Fati kuitenkin ylitti odotukset heti paluuottelussaan, tehden komean maalin vain noin kymmenen peliminuuttinsa aikana. Barcelona voitti Levanten maalein 3-0.

– Olen onnellinen voitosta. Meillä on vielä paljon parannettavaa, mutta voitimme ja autoin joukkuetta, joten siksi olen onnellinen, maalinsa jälkeen kyyneliäkin pyyhkinyt Fati totesi Movistarin haastattelussa.

– Kiitän kannattajia heidän tuestaan ja lääkäreitä, joiden ansiosta olen tässä. Tärkeintä oli auttaa joukkuetta. Olen iloinen myös paljon kärsineen perheeni vuoksi. Kannattajat ovat olleet suurin tukeni näinä kuukausina.

Ansu Fati peri Barcelonassa Lionel Messiltä vapaaksi jääneen kymppipaidan. Hän kuitenkin kiisti sen tuovan itselleen lisää paineita.

– Olen yksi joukkueen jäsenistä siinä, missä muutkin. Yritän aina parhaani, kun saan tilaisuuksia. Haluan olla käytettävissä, jotta voin auttaa joukkuetta, Fati totesi nöyrästi.

– Ei kymppipaita minulle paineita aiheuta. Olen ylpeä siitä, että kannan sitä Leon jälkeen. Kiitän kapteeneita siitä, että sain ottaa kympin. En ota siitä paineita, vaan olen kiitollinen siitä, että saan käyttää paitaa, joka merkitsee seuralle niin paljon.

[readmore from=Fati-Ansu]

– Me tavoittelemme La Ligan ja Mestarien liigan voittoja. Me olemme Barca, ja meidän on taisteltava.

– Peliaikani riippuu siitä, miten hyvin pelaan. Minun on voitettava peliminuuttini, Fati lisäsi.

Lähde: AS