Rayo Vallecano jatkoi hienoa alkukauttaan tiistai-iltana Baskimaassa, kun Andoni Iraolan miehistö voitti vieraskentällä Athleticin 2-1.

Radamel Falcao vastasi Rayon voittomaalista 95. minuutilla. Falcao hankki vapaapotkun ja puski Bebén keskityksen maalin ohi voimattoman Unai Simónin. Falcao ehti olla kentällä vain alle 20 minuuttia ennen maaliaan.

Ilmaisella siirrolla Rayoon saapunut Falcao on osoittanut olevansa edelleen loistava maalintekijä. Kokenut hyökkääjä debytoi Rayon paidassa viime viikonloppuna tultuaan Getafe-ottelussa kentälle noin vartti ennen loppua ja onnistui käytännössä välittömästi maalinteossa.

Falcao on siten pelannut Rayossa noin 35 minuuttia ja onnistunut kahdesti maalinteossa.

Rayo on tällä hetkellä sarjataulukossa upeasti neljäntenä. Joukkue on neljän ottelun tappiottomassa putkessa.

Madridilaisseura pelaa seuraavan ottelun sunnuntaina isännöidessään Cádizia Vallecasissa.

Rayo Vallecano

@RayoVallecano
Min.90+5 ⚽️GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del @FALCAO!!!!! (1-2) Remata al fondo de la red una falta puesta por Bebé