Jo alkuillasta Espanyol haki Moskovasta tärkeän 2-0 -voiton, ja myöhemmin illalla espanjalaisten värisuora Eurooppa-liigassa vain täydentyi. Sevilla kukisti kotikentällään kyproslaisen APOEL:in 1-0 ja Getafe haki pisteet Krasnodarista maalein 1-2.

Ottelun hahmo Sevillassa oli 31-vuotias konkarihyökkääjä Chicharito. Meksikolainen ei ole Sevillan avauskokoonpanoon vielä La Ligassa mahtunut, mutta Eurooppa-liigan otteluissa hän avasi jo toistamiseen. Edellisottelun tavoin Chicharito teki nytkin maalin.

Chichariton osuma syntyi näyttävän sommitelman tuloksena. Hyökkääjä osallistui pelinrakenteluun itsekin jakaen pallon rangaistusalueen vasemmalle laidalle. Sieltä hän sai pallon takaisin Munir El Haddadilta, ja lopulta Chicharito jatkoi matalan keskityksen varmasti verkkoon.

LALIGA English

@LaLigaEN
First goal at the Ramon Sanchez-Pizjuan for Chicharito! 🌟🇲🇽🌟

Myöhemminkin Chicharito oli lähellä maalintekoa pariin otteeseen, mutta kovaa yritystä ja työntekoa ei maalien muodossa enää palkittu. Yksi Chichariton tekemä maali hylättiin paitsiona.

APOEL oli ottelussa täysi vastaantulija. Laukaukset kohti maalia tilastoitiin Sevillan hyväksi 8-0. Sevilla johtaa omaa otteluaan puhtaalla pelillä kahden kierroksen jälkeen.

Europeleihin pitkän tauon jälkeen täksi kaudeksi palannut Getafe on saavuttanut Sevillan tavoin täyden pistepotin kahdesta ottelustaan. Getafen molemmat maalit teki 32-vuotias kärkimies Ángel Rodríguez. Toisella puoliajalla Krasnodarin Ari nosti isännät maalin päähän, mutta tasoihin asti kotijoukkue ei pystynyt nousemaan. Ei, vaikka Getafen David Timor ajettiin 81. minuutilla ulos toisen varoituksen myötä.

Jatkopaikka on Getafellekin erittäin realistinen tavoite hyvän startin myötä.