Betis ja Sevilla pelasivat Eurooppa-liigan neljännesvälieriensä avausosat torstai-iltana.

Betis matkasi Ranskaan Rennesin vieraaksi. Rennes sai otteluun salama-alun ja johti kamppailua jo 2-0 vain yhdeksän minuutin jälkeen. Rennesin toisesta maalista vastasi Betisin Javi García, joka ohjasi pallon omaan maaliin.

Betis kampesi itsensä kuitenkin takaisin otteluun puolen tunnin kohdalla, kun Giovani lo Celso kavensi ottelun Loren Morónin syötöstä. Rennes sai juuri ennen taukoa kyseenalaisen pilkun, josta Hatem Ben Arfa vei ranskalaiset uudestaan kahden maalin etumatkalle.

Quique Setiénin miehistö nousi toisella jaksolla kahden maalin takaa tasoihin. Tunnin kohdalla Sidnei puski vieraat maalin päähän ja lisäajalla tammikuussa seuraan saapunut Diego Laínez iski tasoitusmaalin. Kamppailu päättyi luvuin 3-3.

Kaupungin toinen seura Sevilla kohtasi Lazion Roomassa. Wissam Ben Yedder ampui ottelun ainoan maalin avausjakson puolivälissä. Ben Yedder nousi maalinsa ansiosta Sevillan europelihistorian kolmanneksi parhaaksi maalintekijäksi. Ben Yedderin edellä ovat enää Kévin Gameiro ja Frédéric Kanouté.