Kroatia voitti Espanjan UEFA Nations Leaguen lohkovaiheen viidennellä kierroksella Zagrebissa luvuin 3-2.

Kroatia johti ottelua kolmeen otteeseen. Luis Enriquen miehistö onnistui nousemaan kahdesti tasoihin, mutta isäntien lisäajan voittomaali oli liikaa Espanjalle.

Andrej Kramaric vei Kroatian johtoon toisen jakson alussa saatuaan pallon haltuunsa boksissa varsin onnekkaasti. Hoffenheimia seuratasolla edustavan Kramaricin viimeistely oli komea ja kylmän rauhallinen. Enriquen alaisuudessa mukavasti vastuuta saanut Dani Ceballos toi Espanjan tasoihin vain kahta minuuttia myöhemmin.

Tin Jedvaj iski Kroatian toisen osuman reilut kymmenen minuuttia myöhemmin. Espanja tuli toistamiseen tasoihin – tällä kertaa pilkulta. Pilkusta maalin tehneelle Sergio Ramosille osuma oli jo neljäs peräkkäinen Espanjan maaotteluissa.

Kroatia kaatoi kylmää vettä Espanjan niskaan lisäajalla. Jedvaj iski ottelun voittomaalin ja kamppailun toisen osumansa lisäajan kolmannella minuutilla.

Tappio oli Espanjalle Enriquen aikakauden toinen. Espanja hävisi Nations Leaguessa Villamarínilla aiemmin syksyllä Englannille.