Villarreal on keskiviikkona melkoisen haasteen edessä, kun se vierailee Old Traffordilla Manchester Unitedin isännöitävänä Mestarien liigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella.

Villarreal antoi keskiviikkoiselle vastustajalleen todellista shokkihoitoa toukokuussa voitettuaan Manchester Unitedin Eurooppa-liigan finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Unai Emeryn miehistö pelasi lohkovaiheen avauskierroksella 2-2 -tasapelin Atalantan kanssa. Nyt haaste on astetta suurempi.

Emery tiedostaa Manchester Unitedin olevan suuri suosikki keskiviikkoisessa ottelussa. Emeryn mukaan Villarrealin ja Manchester Unitedin pelaajamateriaaleissa on merkittävä ero. Emery muistutti Manchester Unitedin hankkineen Raphaël Varanen, Cristiano Ronaldon ja Jadon Sanchon kaltaisia huippupelaajia.

– He ovat suosikkeja. Näemme laatueron, kun katsomme joukkueiden pelaajamateriaaleja. Manchester United on vahvistanut jo ennalta vahvaa joukkuettaan kolmella laatupelaajalla. Haluamme osoittaa olevamme kilpailukykyinen joukkue, jolla on mahdollisuudet voittaa. Meidän on pelattava puolustuksellisesti loistava ottelu. Muiden pelaajien on autettava puolustustamme ja myös prässättävä aktiivisesti.

Villarrealin kausi on alkanut varsin heikosti. Seura on voittanut vasta yhden ottelun, mutta pelannut loput kuusi tasan, kun mukaan lasketaan Mestarien liigan Atalanta-kamppailu.

– Ottelu Manchester Unitedia vastaan on meille todellinen haaste. Kun puhumme laadukkaasta ja haastokykyisestä Villarrealista, on meidän osoitettava se tällaisissa otteluissa kilpailemalla tasaväkisesti Manchester Unitedia vastaan. Olemme vaativia, mutta myös hieman realistisia.

Manchester Unitedin ja hallitsevan Eurooppa-liigan mestarin välinen kamppailu käynnistyy keskiviikkona klo 22.00.